over ons 

                       hallo,

Leuk dat je ons gevonden hebt.

Ik ben in 2016 gestart met annscrapping. Mijn jongste zoon Jokke mocht starten aan zijn schoolloopbaan en ben op zoek gegaan naar een bezigheid die ik kon combineren met mijn job als kinderverzorgster in de kleuterschool.

Door mijn hobby "scrappen" is het idee gekomen om in bijberoep "annscrapping" op te starten. Na een tijdje kwam de vraag kwam of ik voor kinderen een creatieve workshop kon voorzien. Natuurlijk heb ik wel een paar ideeën en zo zijn we gegroeid van foto scrappen naar verschillende creatieve workshops. 

wie ben ik eigenlijk?

Ik ben Ann Geerts, wonend te Beerse. Getrouwd met Peter en trotse mama van 3 zonen; Ferre, Mille en Jokke. Je hebt misschien onze hond Raposa ook al eens gezien. Een schat van een beestje die iedereen graag welkom heet door te blaffen en te knuffelen.

wat kan ik je bieden?

Bij mij kun je terecht voor verschillende workshops voor zowel kinderen als volwassenen met of zonder beperking. Ben je alleen of in een groep, dat is geen enkel probleem.

Er zijn verschillende workshops voorzien van minimum 5 minuten tot maximum 3 uur. Er zijn geplande momenten en vrije momenten. Hier vind je de nodige informatie bij data.

Ondertussen heb ik ook een webshop waar je een ruim aanbod vind van knutselmateriaal die ik ook gebruik tijdens de workshops en verjaardagsfeestjes.

Op de webshop vind je ook een aantal handgemaakte producten " kaarten, handgestipte producten, terrazzo producten, sleutelhangers en boekenleggers uit hars". Deze producten kunnen perfect aangepast worden aan eigen smaak, kleur en tekst.

Mocht je iets willen bestellen, maar vind je niet de juiste kleur of tekst. Wil je graag meer informatie over de workshops en vind je dit niet op onze pagina. Neem dan contact op met ons om verder af te spreken.